Thursday, November 3, 2016

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Medveczky Zsuzsa vagyok. 


Felnőttképzési szakértőként dolgozom immár 2004 óta. Szakterületem az angol nyelv és az informatika, valamint a felnőttképzés területén a minőségirányítás. Szakértői munkáim mellett angol nyelvtanár, nyelviskola vezető, tanulmányi és minőségirányítási vezető is vagyok. Nyelvi és felnőttképzési szakértőként dolgozom nyelviskoláknak, képző intézményeknek, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatalnak, elearning szakértőként a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, ezen kívül tanácsadóként a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség munkáját segítem.

MIndezekhez a hátteret a cégem, a Heuréka Magyarország Kft. és munkatársam, Hajdú Márta, felnőttképzési tanácsadó biztosítja. 

Az elmúlt években sok és széleskörű tapasztalatot szereztem hatósági szakértőként, külső értékelőként és nyelvi szakértőként az új felnőttképzési rendszerben való működésről, annak nehézségeiről, buktatóiról és lehetőségeiről. Ebben a blogban ezeket szeretném átadni Neked. 

Milyen témákban is tudok segíteni Neked?

  • Nyelviskola működése, minőségirányítás kialakítása és fenntartása
  • Nyelvi képzési programok kialakítása és minősítése
  • Felnőttképzési engedély megszerzése, módosítása, kiegészítése
  • Hatósági eljárások - engedélyezés és ellenőrzés - kérdések, buktatók  - mikre figyeljünk egy eljárás előtt és közben
  • Informatikai programok, IKER képzési programok
  • bármilyen, a szakterülethez kapcsolódó kérdéssel fordulj bátran hozzám. Több kiváló szakértővel dolgozok együtt, olyan még nem volt, hogy ne találjunk megoldást :)
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani,mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."

/ Albert Einstein /

No comments:

Post a Comment